Online Opskrifter
printervenlig versionTip en ven


Vegetar Club Sandwich

Ingredienser:
6 stk Quorn-filet (280 g)
8 skiver brød
140 g romaine salat
20 g rødløg
200 g tomat
150 g kapers
50 g parmesan ost

Karrydressing
½ tsk sennep
1 tsk karry
½ tsk soya
200 g creme fraiche 9%
½ tsk sukker
Salt og peber

Beskrivelse:
Riv parmesanen på et fint rivejern og drys det i 8 ovale bunker på en bageplade med bagepapir. Laget må ikke være for tykt, men skal være helt dækkende. Bag de såkaldte touilles i ovnen ved 180 grader, til de er gyldne ca. 10 min.
Steg derefter Quorn-fileterne på en pande i lidt olie.
I en lille skål blandes lidt sennep og karry under omrøring.
Vend forsigtigt creme fraiche i sammen med soja, sukker, salt og peber.
Vask salaten og tomaterne og skær dem i stykker.
Rist brødet, og smør det med karrydressingen.

Anret salat, tomat og skiver af Quorn-fileterne samt parmesan-stykkerne på brødet.


Kommentar:
Quorn er et produkt man kan bruge i stedet for kød. Det har flere fordele end kød idet at det er proteinrigt og kaloriefattigt samtidig med at det ikke indeholder kolsterol overhovedet. Quorn består hovedsageligt af et svampeprotein.



Tak til Stine for opskriften - vi glæder os til at prøve den.