Online Opskrifter
printervenlig versionTip en ven


Mexicansk suppe

En god vegetar suppe. Let at lave og luner dejligt her om vinteren. Serveres med flüte eller madbrød

Ingredienser:
5 - 7 forårsløg
3 store kartofler
3 gulerødder
1 - 1½ tsk chili
2 dåser hakkede, flåede tomater
7 dl grønsagsbouillion (terninger + vand)
250 g frosne eller dåse majs
2 dl cremefine fløde 7%
salt - peber

Beskrivelse:
Skær øgnene fint og skær gulerødder og kartofler i tern. Svits det og kryderer det med salt, pber og chilli.
Tilsæt tomter og bouillion og lad suppen småkoge ca. 15 min til kartoflerne er møre. Kom majskernerne i og lad småkoge yderligere 5 min.
Tilsæt fløde og varm suppen op igen og smag til.

Mangler du kød - smager ristet bacon godt oven på som drys.

Anslået pris:
25 - 30 kr,-