Online Opskrifter
printervenlig versionTip en ven


Kyllingesalat

- som Simone laver den

Simone laver den bedste kyllingesalat. Salaten er god som forret, aften- eller natmad. Salaten tager ca. en halv time til tre kvarter at lave ( + en time til at koge kyllingen ) - men det er hele umagen værd. Kyllingesalaten er himmelsk - især sammen med det rigtige brød.




Ingredienser


1 hel kogt kylling ( brug ordentlig kylling; f.eks. økologisk ).
2 håndfulde smuttede mandler
3-4 spsk Salat Mayonaise ( f.eks. Miracle Whip )
2-3 spsk Creme fraische
2 håndfulde Kerneløse vindruer
2-3 spsk. Mango-chutney
1 Røde peber frugter
2 stilke Bladselleri
2 æbler

Beskrivelse
Kog kyllingen i lidt over en time. Pluk kødet af den - og skær det i små tern ( 2 cm ). Put herefter kyllingen over i en stor skål.
Hæld kogende vand over 2-3 håndfulde mandler i en skål. Når mandlerne har trukket i ca. 5 minutter, er skrællen lige til at pille af; og mandlen er "smuttet". Hak mandlerne i små tern ( 2-3 mm ) - og put dem i skålen med kylling.
Skær vindruerne over i halve - og put dem ligeledes i skålen.
Bladselleri, æblerne og rød peber renses og skærs i små tern ( 2-3 cm ).

Nu skal salaten cremes ind. Forholdet mellem Mayonaise og Creme Fraische er 1 del Creme Fraiche til 2 dele Mayo. Til en kylling skal der ca. 2 sp. mangochutney i. Rør Creme Fraische, Mayo og Mango Chutney sammen efter lyst og behov.

Lad salaten trække i køleskabet i ca. en halv time inden servering.
Server sammen med lyst brød. F.eks. Annettes Madbrød.

God appetit.

Opskrift pris:
ca. 100 kr.

 


 


 


 

Støvsuger: Clean Room
Få effektiv rengøring. Renrumsteknik kræver en ordenlig industristøvsuger. Clean Room er den rigtige til dig.

Mere om Clean Room
Mere om ESD Støvsugere