Online Opskrifter
printervenlig versionTip en ven


Ruccola, Hjertesalat og Melon

Ingredienser:

1 bakke ruccola
2 små hoveder hjertesalat
1/4 vandmelon
1 pose ristede pinjekerne
Balsamico Eddike

Beskrivelse:

Skyl og vask salaterne. Husk at bruge salatslynge, så hele skålen ikke svømmer i overskydende vand. Snit hjertesalatblade og ruccola sammen. Ved at gøre dette "åbnes" ruccolaen og giver en kraftigere smag.

Rist pinjekernerne på en pande til de er brune, hvis du ikke har købt færdigristede kerner. Snit en kvartmelon i tern af en størrelse på 1x1 cm.

Put det hele i en skål - gerne lys - det ser så godt ud.

Hæld 2 spsk. balsamico over - og server det til grillet kød eller andre retter med kraftig smag.

Passer godt til:
Grillet kød
Rødt kød