Online Opskrifter
printervenlig versionTip en ven


Pasta med rejer og hele tomater

Pasta med rejer og tomat er en lækker pastaret, som virkelig kræver gode råvarer. Det er en pastaret der er supernem at lave - og er klar på den tid det tager dig at koge pastaen.

4 pers.

Ingredienser:

500 gr. pasta ( gerne penne )
250 gr. rejer ( frosne rejer er ok )
4 fed hvidløg
1 frisk chilipeber
8 tomater ( gerne afsindig friske )
Frisk basilikum
Olivenolie

Beskrivelse:

Sæt pastaen i kog.
Pil hvidløgene og skær dem i 1 mm tynde skiver. Chilipeberen skæres i meget små stykker ( 1x1 mm ).
Rist rejer, chili og hvidløg i en gryde.
Mens rejer, chili og hvidløg simrer, skæres de friske tomater i både ( del 1 tomat i 4 både ). Når hvidløg, chili og rejer har simret i ca. 5 minutter tilsættes tomaterne. Tomaterne må ikke miste deres konsistens, så tak gryden af blusset efter ca. 2-3 minutter.
Pil ca. 10 blade af den friske basilikum og snit bladene i ca. 1 cm brede skriver. Drys de snittede blade over portionsanretningen af den kogte pasta med rejer, chili, hvidløg og tomater over.
Server evt. frisk revet parmesan til - og så selvfølgelig en god flaske italiensk rødvin.

Prisgæt på indløb af ingredienser:

80-90 kr.