Online Opskrifter
printervenlig versionTip en ven


Pasta, Kylling, bacon & spinat

Pasta med Kylling & Bacon er vores foretrukne vinterret. Den kan laves meget stærk - eller meget cremet. Det afhænger af vejret og humøret; synes vi. Pastaretten er nem at lave - og tager ca. 20 minutter. Der er slet ikke tale om en clubsandwich med pasta her. 

Ingredienser:


500 gr. pasta ( gerne penne )
1 pakke bacon i skiver
2 kyllinge fileter
1 bakke frisk spinat
1/4 piskefløde
1 frisk chilipeber
parmesanost

Beskrivelse:


Sæt pasten til at koge. Tag en saks - og klip bacon'en i mindre stykker ( 2-3 cm ). Put baconen i varm gryde - og steg bacon'en til den skifter farve.

Mens bacon'en ristes, skæres kyllingefileterne i tern ( 2-3 cm ). Disse tern puttes i bacongryden.

Når kyllingen skifter farve - og ser ud til at være blevet ristet godt, hældes piskefløden over - og der skrues ned for varmen.

Pil kernerne ud af chilien og snit den i meget små stykker. De små stykker chili puttes i gryden.

Når pastasovsen har simret i 2-3 minutter, puttes den friske spinat i gryden. Rør rundt mens du ser spinaten svinde ind i størrelse.

Hæld vandet fra pasten, når den er kogt færdig - og hæld pasten op i pastasovsen.

Nu er retten færdig - og kan serveres sammen med kraftig velsmagende øl eller rødvin.

Riv evt. parmesanost over retten når du servere den på tallerken.



Efter maden - kan du nyde flager af parmesan sammen med en kraftig italiensk rød vin.