Online Opskrifter
printervenlig versionTip en ven


Pasta med krebsehaler

Ingredienser:
500 g pasta
200 g krebsehaler
2 friske chilier
3 fed hvidløg
300 g tomater
1-2 spsk olivenolie
2½ dl fløde
Salt, peber
lidt håndfuld rucola

Beskrivelse
Sæt pastaen i kog.Halver chilierne på langs, fjern kernerne og skær dem i tynde strimler. Hak hvidløg og tomaterne groft. Steg chili og hvidløg et par minutter i olivenolie ved middel varme.

Kom tomaterne ved og steg endnu et par minutter ved god varme.

Tilsæt fløde samt krebsehaler og bring det i kog. Smag til med salt og peber og bland straks med pasta.

Skyl og hak rucola groft og drys den over retten.

Flot ret som  smager fantastisk, hvis man kan lide krebsehaler.

 


 


 


 



Tom Waits Koncert