Online Opskrifter
printervenlig versionTip en ven


Om Online Opskrifter - gratis opskrifter

Online opskrifter er en side, hvor du finder opskrifter som er overkommelige. Desværre er mange opskrifter i fine opskriftsbøger et forsøg på at lave lækre retter, men med ingredienser man skal hente i fjernøsten eller i bjergdal i Frankrig. Det vil vi lave om på. Det du finder her på siden er opskrifter med ingredienser som kan købes i almindeligt supermarked - og kræver ikke man har gået på husholdningsskole.

Så spring ud i det - nyd vores opskrifter. Lav mad efter dem. Meld gerne tilbage til os med dine egne opskrifter. Jo flere der bruger siden - jo flere opskrifter kan vi lægge på.

God fornøjelse.Opskrifter på Facebook

VI har lavet en gruppe på Facebook, hvor du kan tilmelde dig. Her kan du udveklse opskrifter direkte sammen med andre i gruppen.

Meld dig ind i gruppen her: FACEBOOK

 


 

Taletidskort

Find gode priser på taletidskort på taletidstilbud.dk. En side som giver overblik over priser og som kan beregne din pris på forskellige taletidskort ud fra dit forbrug.

> mere om taletidskort


Find den billigste A-kasse

A-kasseguiden giver et hurtigt overblik over de største A-kasser. En a-kasse er en arbejdsløshedsforsikring for folk i arbejde. Mister du dit arbejde, kan du men en a-kasse få en fornuftig løn udbetalt mens du er jobsøgende.

Se mere på om billig a-kassewww.a-kasseguiden.dk
 


 
Madfotograf

Danmark bedste madfotograf, Mikkel Adsbøl, viser stolt et udsnit af sit galleri af madfotografier på sin hjemmside. Se mere om madfotograf Mikkel Adsbøl.

Hundemad

Hundemad køber man her...

Olivers Petfood DK