Online Opskrifter
printervenlig versionTip en ven


Pastaopskrifter

Den letteste opskrift på en god pasta, er pasta med tomater og rejer. Det kræver selvfølgelig man kan lige varme rejer, hvilket overraskende få egentlig kan. Derfor er vi i Danmark meget tilbøjelige til at lave pastaretter hvor saucen baseres på kød.

En pastaopskrift er oftest en opskrift på en lækker sauce som hældes ud over pastaen. Nogle foretrækker båndpaste, andre skruer eller penne. Frisk pasta stiller store krav til råvarerne i pastasaucen, derfor kan det være svært at lave den rigtige italienske pasta, hvis man handler i danske supermarkeder. Kvaliteten af råvarerne er desværre ikke på niveau med det man får i det sydlige Europa. 


 

Livsstil og motion

Selv om vi alle elsker mad i større eller mindre grad, skal det gerne passe ind i en sund livsstil. En sund livsttil i dagens Danmark er varieret kost, foruftige råvarer, som gerne er økologiske og så en god bid motion.

Motion
Der har kørt kampagner omkring at børn skal være fysisk aktive 1 time om dagens - mens voksne kan nøjes med en halv time. Denne halve times motion skal være nem - og ikke tage mere tid end en halv time. Derfor er det vigtigt at det er overkommeligt.
Brug derfor energi på at finde det rigtige udstyr - også sportstøjet.