Online Opskrifter
printervenlig versionTip en ven


Christinas luksus chokoladekage

Ingredienser:
250 g. margarine
400 g. sukker
5 æg
40 g. kakao
400 g. mel
3 tsk. bagepulver
1 tsk. vanillesukker
1 dl. fløde
1 dl. kogende vand
ca. 150 g. hakket chokolade, (Kogechokolade egner sig bedst til denne kage)

Til dem som vil have lidt ekstra:
100 g. groft hakkede hasselnødder

Beskrivelse:
Margarine smeltes og røres blødt sammen med sukker.
Kom et æg ad gangen i blandingen.
Rør kakao i.
Mel, bagepulver og vanillesukker blandes sammen og røres stille i.
Tilsæt vand og fløde

Hak chokoladen, gerne i grove klumper-ellers kan de smelte og forsvinde i dejen ved bagning.
(Hak nødderne groft og bland dem med det hakkede chokolade)

Dejen hældes i en bradepande (ca. 32X21), smurt eller med bagepapir.

Spred chokoladen (og nødder) jævnt oven på dejen og tryk blandingen blidt ned i dejen.

Bages ved 175 grader C i ca 40-45 minutter.