Online Opskrifter
printervenlig versionTip en ven


Biscotti med chokolade

Ingredienser:
Til 25 stk.

150 g mel
1 tsk bagepulver
110 g sukker
2 æg
korn af 1 stang vanilie
50 g mørk chokolade, gerne 70 %
50 g grofthakkede mandler

Beskrivelse:
Bland mel og bagepulver i en skål. Tilsæt sukker, vaniliekorn, grofthakket mandler og grofthakket chokolade.

Tilsæt æggene et af gangen og saml det hele til en ensartet dej.

Del dejen i fire lige store stykker. Rul dem ud på et meldrysset bord i stænger i bagepladens længde og læg dem på en bageplade med bagepapir.

Bag stængerne i ovnen ved 185 grader i 25 min.

Tag dem ud og lad dem køle af. Skær dem i 1 cm stykker. Hvis man ønsker dem lange, skæres de på skrå.

Stykkerne lægges på pladen igen og stilles i den slukkede ovn til tørring til dagen efter eller bages igen ved 120 grader i ca. 20 min.

Opbevares i en lukket kagedåse.

Anslået pris:
ca. 30,- kr.




UHM.... rigtig gode til en kop kaffe, eller varm cacao.