Online Opskrifter
printervenlig versionTip en ven


Mousaka i stegeso


Ingredienser:
500 g. hakket oksekød
2 auberginer
1 fed hvidløg
3 løg
olie
rasp
1 ds. flåede tomater
salt
peber
3 æg
1 dl. mel
2 dl. mælk
2 yoghurt naturel


Beskrivelse:
Skær auberginerne i skiver og drys dem med salt. Lad dem trække i 30 minutter inden de tørres i køkkenrulle. Rist dem i olie på panden.

Svits herefter kødet med presset hvidløg. Hak de flåde tomater og løg fint. Kom det i kødet og smag til.

Lav en stuvning af mel og mælk, kom yoghurt og æg i og smag æggemassen til med salt og peber.

Læg et lag af auberginer i stegesoen og kom skiftevis kød og auberginer i og til sidst hældes æggemassen over. Bages ved 170 grader i ca. 45 minutter.