Online Opskrifter
printervenlig versionTip en ven


Skipperlabskovs i stegeso

En stegeso - eller Römertopf - som de også kaldes er en fantastisk måde at lave mad på.

Ingredienser:
600 g. mellemskært oksekød
2 løg
750 g. melede kartofler
4 dl. vand
5 laurbærblad
10 peberkorn
1 tsk. salt
persille
smør


Beskrivelse:
Skær kødet i terninger og løgene i skiver.
Skræl kartoflerne og skær dem i tern.

Læg lagvis kød, løg og kartofler i stegesoen.
Drys salt på og hæld vand over. Læg laurbærbladene øverst og kom peberkornene ved. Sættes i ovnen ved 200 grader C i ca. 1 1/2 time eller til kødet er mørt og kartoflerne udkogte.

Fjern laurbærbladetne og smag til med salt og peber.

Serveres med hakket persille drysset over retten, groft brød og evt. rodbeder og en smørklat.

Anslået pris:
60 kr