Online Opskrifter
printervenlig versionTip en ven


Svinemørbrad i svøb

Ingredienser:

2 svinemørbrad
1 pk. baconskiver
1 pk. flødeost
salt, peber og basilikum.

Beskrivelse:
Du tager 3 skiver bacon og skære i 1-2 cm. brede stykker. Disse små stykker rister du på panden til de er sprøde. Mens baconen steger, kløver du hver mørbrad på langs, så den er snittet 2/3 i gennem. I revnen smører du flødeosten i et godt tykt lag. Når baconen er ristet færdig - hælder du de ristede stykker ned i revnen på mørbraden. Herefter krydrer du med salt, peber og basilikum i revnen.
Nu "samler" du mørbraden igen - og ruller baconskiver omkring mørbraden, så den samles helt. Kan baconen ikke holde helt sammen på mørbraden, kan du anvende tandstikker til at samle kødet.

Hele mørbraden med svøb omkring placeres i grillen, så den får inddirekte varme.

På en Dancook kuglegrill skal mørbraden have ca. 20-25 minutter før den er færdig. Bemærk dog at fedt, ost og vand vil dyppe kraftigt fra mørbraden, så placer gerne alubakke under.

Tilbehør: