Online Opskrifter
printervenlig versionTip en ven


Grillopskrifter

De fleste elsker at grille. Dels på grund af den sprøde lækre smag grillen giver kød og grønsager - dels på grund af den hygge der er forbundet med det.
Gennem de seneste 10 år har kuglegrillen virkelig vundet sit indtog i de danske grill-bills hjerter. Der er vel ingen haveejer der ikke har en kuglegrill. Derfor vil mange af vores opskrifter være henvendt mod ejere af en kuglegrill, som kan give inddirekte varme.
 


 

Grillproducenter vi anbefaler

Dancook:
Dancook er dansk design - produceret i Danmark. Går du efter design; altså en grill som formår at holde på varmen - men som også ser godt ud; så skal det være Dancook.

Weber:
Weber er nok den største spiller på grillmarkedet. For nogle år siden, var det ikke begrebet "kuglegrill" - men "webergrill" folk snakkede om. Med en Weber får man også en solid og fornuftig grill.


Det er samme kvalitet man får med Dancook og Weber; så det er op til slutkunden at vurdere om den skal være sort eller rustfrit stål. 


 

Erhversaffald

Håndtering af erhvervsaffald skal man overlade til professionelle. Med de miljøregler vi har i dag er det vigtigt, at erhvervsaffald håndteres korrekt. Se mere om erhvervsaffald hos Renoflex-Gruppen.