Online Opskrifter
printervenlig versionTip en ven


Lækre muslinger

Ingridenser

1 kg Blåmuslinger (evt krabbeklør og rejer)
2-3 tomater, skåret i kvarte
5-6 forårsløg, skæres i en længde på 3 cm
Tørret chili (2-10 stk)
10 fed fint hakket hviløg
50 g groft hakket ingefær
4 spsk Ketchup
2 let piskede æg
Olie
Lidt tør sherry


Beskrivelse

Varm olien i en wokgryde/sauterpande og når den er næsten rygende smides de hele tørrede chillier. Når chillierne er blevet mørke røde tilsættes ingefær efterfulgt af hvidløg. Hvidløget må ikke brankes, så kun 15 sek. Tilsæt muslingerne og evt et halvt glas vand eller hvidvin for at få dampningen i gang.
Når de første muslinger begynder at åbne sig tilsættes forårsløg, ketchup og sherry.
Når alle muslingerne er åbne tilsættes æg, sørg for at de kommer neders i panden.
Tilsidst tilsættes tomaterne og så er det klar til servering med brød.