Online Opskrifter
printervenlig versionTip en ven


Bedstes Fiskeret

Alt godt fra havet...Det kan man roligt sige om denne ret. Jer er mange lækre ting fra havet, som går op i en højere enhed. Bon Appetit!


Ingredienser:
200 g torsk
4 rødspættefillet rullet
200 g rejer
150 g muslinger
300 g asparessnitter
25 g mel
2 dl mælk
1½ dl aspargesvand
30 g smør
½ tsk salt
2 tsk hakket persille
75 g revet ost
2 spsk. rasp

Beskrivelse:
De forskellige fisk der er kogt lægges i gratinfad sammen med aspargessnitter. Mel mælk og aspargevand røres til en jævning i gryden, smørret tilsættes, hvorefter det hele bringes i kog under stadig omrøring. Smages til med salt og den hakkede persille tilsættes.
Denne sauce hældes over fisken. Der dysses med ost, derefter med rasp og til sidst fordeles nogle smørklatter over retten, inden den gratineres i ovnen ved 200 gr i ca. 20 min

Anslået pris:
100 kr